در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
سلام دوستان در صورت وقوع حادثه به چه صورت میتوان از هزینه پزشکی حادثه بیمه عمر استفاده کرد با توجه به اینکه بیمه تکمیلی از محل کار خود دارم؟ منظورم مدارک پزشکی رو فقط در یک نسخه ارائه میدهند برای استفاده از هر دو بیمه به چه صورت میباشد

با سپاس
4 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
با سلام و احترام

 پرداخت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه، سرمایه ای است و بنابراین اگر بیمه گر اول کلیه مخارج را پرداخت نماید از بیمه عمر نمیتوان مبلغی دریافت نمود و اگر بیمه گر اول مبلغی از مخارج را پرداخت کرده باشد مابالتفاوت آن تا سقف سرمایه تعیین شده در بیمه نامه قابل پرداخت است.