در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بیمه عمر صورت دارا بودن پوشش فوت در اثر حادثه بیمه تا چه سقفی هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه را پراخت می‌کند؟
4 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای پرداخت هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه در بیمه عمربستگی به شرکت بیمه دارد برای مثال:
در بیمه عمر بیمه آسیا تا سقف 20 میلیون تومان
در بیمه عمر بیمه البرز بیمه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند
در بیمه عمر بیمه ایران تا سقف 5 میلیون تومان
در بیمه عمر بیمه پارسیان بیمه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند
در بیمه عمر بیمه دانا تا سقف 10% سرمایه فوت
در بیمه عمر بیمه کارآفرین بیمه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند
در بیمه عمر بیمه ما تا سقف 20 میلیون تومان و سقف 20 درصد سرمایه فوت
در بیمه عمر بیمه نوین تا سقف 20 میلیون تومان و سقف 20 درصد سرمایه فوت
در بیمه عمر بیمه رازی تا سقف 10درصد سرمایه فوت

طلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد شرایط بیمه عمر