در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
استفاده کنندگان بیمه عمر پس از فوت بیمه گزار چه کسانی هستند؟
5 پاسخ
توسط
ذینفعان در صورت فوت بیمه شده
توسط (1,620 امتیاز)
با سلام و دورود
استفاده کننده گان از سرمایه بیمه عمر و یا سرمایه فوت بعد شخص بیمه شده در صورتی که تعیین نشده باشد وارث قانونی با نسبت سهم الارث و یا مساوی است و در صورتی که مشخص باشد میتواند اشخاصی که قرابت نسبی ''که به سبب خون با انسان محرم هستن ''یا اشخاصی که قرابت سببی  دارند ''که به سبب ازدواج با انسان محرم میشوند ''همسر میتواند از سرمایه فوت استفاده نماییند ...در غیر اینصورت شرکت بیمه به شخصی که نسبتی با بیمه شده که فوت شده باشد نداشته باشد غرامتی پرداخت نمیکند ...مثلا به همسر سابق  .و غیره نمی‌رسد