در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آيا تعيين استفاده کنندگان در بيمه نامه بر اساس قوانين ارث است؟
4 پاسخ
توسط
مبلغ قابل پرداخت در صـورت فوت به ذينفع ، تابع قـــــانون ارث نخواهد بود و طبق بيمه نامه چک در وجه ذينفع يا ذينفعان صادر ميگردد.
توسط (800 امتیاز)

.

با سلام و عرض ادب

ذینفعان شخص بیمه شده با ترتیب اولویت و درصدِ سهم، توسط خود فرد تعیین می شوند. و درصورتی که نفر اول ذینفعان زیر 18 سال باشد طبق قوانین ارث است. البته خود شخص می تواند تعیین کند که به همان وراث قانونی هم برسد.

شاد باشید :)