در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (390 امتیاز)
باسلام، میخواستم بپرسم آیا بیمه ای وجود داره که تمام خانواده بتونن باهم ذبنفع هم خرید کنن وهم عمر و سرمایگذاری اقساطی باشه و هم پزشکی و حوادث رو هم پوشش بده و نیازی هم به حضور همه نباشه برای کارهای اداری و قانونیش،مثلا سرپرست خانواده اختیارات رو داشته باشه برای بچه های بالغ خانوادش.
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام اگه منظورتون بیمه  مشترک خانوادگی هستش بله هست ولی بیمه انفرادی شرایط خیلی بهتری روداره که هم پوشش حادثه و پزشکی رو با مبالغ بالا پوشش میدهد و برای ذینفع هم میشه همه اعضای خانواده ذینفع باشن
و اینکه سرپرست خانواده به عنوان بیمه گذار میتونه  تمام اختیارات بیمه نامه رو از نظر مالی در دست داشته باشه
 برای اطلاعات بیشتر میتونید به آی دی زیر پیام بدید