در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام من در سال 80 تا 81 در یک نانوایی به همراه پدرم و یک کارگر دیگر کار کردیم در آن زمان کارفرما پدرم و اون یکی کارگر که از من بزرگتر بود رو بیمه کرد ولی اسم من را در لیست بیمه اضافه نکرد من را بیمه نکرد

حالا سوالم اینه آیا من میتوانم با شکایت در اداره کار آن یک سال را به سابقه خود اضافه کنم حتی حاظرم حق بیمه و جریمه را خودم بدهم لطفا راهکارش را به من بگویید که چه کارکنم باتشکر
توسط (130 امتیاز)
لطفا اگه کسی جواب رومیداند پاسخ  وبرام ایمیل کنه باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 87 آیین دادرسی کار ، اثبات رابطه بر عهده کارگر است . لذا میتوانید در صورت داشتن مدارک و مستندات و اثبات ایام کارکرد ، در اداره کار محل انجام خدمت دادخواست خود را مبنی بر حق بیمه یکساله مطرح نمائید. همچنین میتوانید طبق ماده 89 آیین دادرسی کار ، تقاضای بازرسی و تحقیق محلی در معیت خودتان را در جلسه هیأت تشخیص مطرم نمایئد.