در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
وقت بخیر

 پدرم ۴ سال دیگه بازنشست میشه.

 اگه در این چهار سال بیمه اش از دو جا رد بشه چقدر در مستمری آینده اش تاثیر داره؟ دوبرابر میشه؟

الان بیمه کارگری حداقل براشون رد میشه.

برای محاسبه مستمری دو سال آخر رو در نظر میگیرند ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

میانگین دستمزد دو کارگاه جدا محاسبه میشود و در نسبت سنوات جداگانه ضرب و بر 30 تقسیم میشود. برای مثال

مستمری کارگاه اول = میانگین دستمزد دو سال آخر در کارگاه اول × 30/30

مستمری کارگاه دوم = میانگین دستمزد دو سال آخر در کارگاه دوم × 4/30

مستمری کل = مستمری کارگاه اول + مستمری کارگاه دوم

همانطور که مشخص است دستمزدها در دو کارگاه جمع نمیشوند و سپس میانگین بگیرند و در 30/30  ضرب شود لذا مستمری زیاد میشود ولی به نسبت کارکرد در کارگاه دوم.