در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
کد خطای 035 در ارسال لیست بیمه (پیمان در محدوده تاریخ وارد شده معتبر نمی باشد) چگونه برطرف میشود
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
پیمانکار پس از عقد قرارداد پیمانکاری بایست نسخه ای از قرارداد را به شعبه محل اجرای پیمان ارسال و کد کارگاهی و ردیف پیمان اخذ نماید و در طول مدت پیمان می تواند لیست پرسنل شاغل در کارگاه را ارسال نماید.در صورتی که پس از تاریخ خاتما پیمان لیست اریال کند سیستم پیغام خطا میدهد مگر اینکه الحاقیه قرارداد و افزایش تاریخ پیمان را به شعبه مربوطه ارائه نماید.

لیست ارسالی خارج از دوره قرار داد می باشد در صورت تمدید قرارداد می بایست الحاقیه قرارداد به انضمام نامه واگذارنده کار به شعبه مربوطه ارائه شود.