در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
امروز لیست بیمه اسفند ماه را ارسال کردم ایراد کد35  به نام "پیمان در محدوده تاریخ واردشده معتبر نیست" میاد

چیکار باید کنم؟
2 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
این پیام نشان می دهد که قبل از ماه مورد نظر (اسفند) قرارداد اتمام یافته و در صورت تمدید قرارداد؛ لازم است یک نسخه از آن را به شعبه ارائه دهید تا در سیستم اعمال شود و سپس امکان ارسال لیست ماه مربوطه فراهم می شود.
سوال شده خرداد 7, 2021 در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز) برای برطرف کردن خطای لیست منظور از قرارداد چیست ؟
توسط (109,610 امتیاز)

این خطا با شرح “پیمان در محدوده تاریخ وارد شده معتبر نیست” به معنای پایان تاریخ قرارداد شرکت با طرف مقابل، قبل از تاریخ ثبت لیست بیمه است. برای رفع این مشکل پس از بررسی صحت ثبت شماره قرارداد و تاریخ آن در صورتی که قرارداد را تمدید نموده‌اید، یک نسخه از آن را به شعبه بیمه تحویل دهید؛ به این ترتیب پس از ثبت قرارداد در سیستم مشکل تایید لیست بیمه شما مرتفع خواهد شد.