در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده به عنوان کارفرما لیست بیمه برای سه ماه را خودم از طریق نرم افزار ارسال بیمه اینترنتی خودم واریز و پرداخت کردم حالا بعد از ماه چهارم متوجه شده مبلغ مزایا را خیلی زیادتر از مقدار واقعی اش وارد کرده ام ولی در حالی که در جمع حقوق و مزایا همان مقدار صحیح را نشان می داد که مبلغ بیمه واریز هم مثل ماههای قبل بود.

 حالا بعد از چهار ماه بیمه میگه با تفاوت این چهار ماه مزایا اشتباهی واریز شده را پرداخت نمایم در حالی هم اشتباه بنده است و هم اینکه نرم افزار هم در جمع مزایا و حقوق نشان نداده است.

بی زحمت مرا در خصوص اعتراض و اصلاح لیست بیمه راهنمایی نمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در خصوص ارسال بیمه توسط نرم افزار باید اعلام شود تا ثبت بیمه با سابقه و دستمزد مطابقت نداشته باشد سیستم امکان ارسال را مقدور نمیکند پس اشتباه سیستم نرم افزار صورت نگرفته اگر مبلغ را زیاد اعلام و بعد آن تعدیل نموده باشید کسر و تعدیل برای تامین اجتماعی موجه نمیباشد ملاک مبلغ بیشتر خواهد بود

تنها راه حل اعلام ترک کار فرد به مدت یک ماه در لیست و ایجاد دوباره بعد از ترک کار باعث تعدیل و قبول ازسوی تامین اجتماعی خواهد بود