در لیست بیمه توسط
سلام

من وارد سایت بیمه شدم فرم ثبت اینترنتی رو پر کردم زمانی که تاییدو میزدم خطا میداد و ثبت نمیشد

وقتی  دوباره سعی کردم پیام میداد که کاربر با این کد ملی قبلا ثبت شده

وقتی هم میخوام واردش بشم برای گرفتن لیست پرداخت خطا میده میگه نام کاربر یا رمز مطابقت نداره

چکار کنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به شعبه و ارایه اصل مدارک بیمه پرداز نسبت به اصلاح اقدام نمایید

احتمال داده میشود که کاربر شعبه اشتباهی قبلا اطلاعات فرد را در شعبه ثبت نام نموده باشد