در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید...

من بالاخره بعد از گذشت 4 ماه تمام مدارک رو تحویل تامین اجتماعی دادم و ازم کروکی محل سکونتمو خواستن و منم کشیدم روی برگه و دادم بهشون...

بعد از گذشت یک هفته امروز شنبه ساعت 9:15 صبح از بیمه برای بازرسی اومدن و من(حالا هر روز خونه اما) رفته بودم استثنا بانک...

بازرس هم به یکی از اعضای خانواده گفته از ساعت 9 تا 10 صبح جایی نباید بره باید خونه بمونه و اگر دفعه دیگه هم نباشه بیمه کلا قطع میشه و کلا بازرس دوبار میاد...واقعا قطع میشه؟

خب ممکنه مسافرتی کاری مریضی ای باشه همیشه که همه تو خونه نیستن اخه.... ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

متاسفانه روال و قانون  بازرسی در بیمه بیکاری به همین منوال است گرچه فرمایش شما هم بیراه نیست و اساساً فرد بیکار نباید خانه نشین شود اما متاسفانه ایین نامه به این صورت است.