در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در يك شركتي خصوصي، در واحد فروش هستم، ساعت كاري روزانه بيشتر از ٨/٥ ساعت ميباشد و پنج شنبه ها هم تا حدود ساعت ٦ عصر درگير فروش هستيم.(لازم به ذكر است كه به هر دليلي اگر پنج شنبه سر كار نياييم مرخصي برامون رد نميشه) يعني عملا پنج شنبه ها روز تعطيل شركت و بقيه واحد ها است.

 آيا مرجعي براي رسيدي به اين موضوع هست ؟ و براي اين مدت كه مجبور به حضور در كار بوده ايم مطالباتي ميشود داشت يا خير ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
میزان ساعات کاردرهفته 44ساعت به طورخالص میباشد(ناهارونمازجزساعت کارمحسوب نمشودمگراینکه دارای عرف باشند )اگرفردی بیش ازمدت مقرردرقانون کارنمایدبه استنادماده 59قانونکاراضافه کارتعلق میگیرد.درصورت عدم پرداخت حقوق ومزایاجهت احقاق حق به مراجع حل اختلاف مستقردراداره کارمراجعه نمائید