در قانون کار و قرارداد کار توسط
آیا قانون کاهش ساعت کار زنان تصویب شد؟ خانم ها چند ساعت در هفته باید کار کنند
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

 ساعات کار بانوان دارای فرزند زیر هفت سال، همسر یا فرزند معلول و مبتلا به بیماری‌های خاص یا صعب العلاج و یا زنان سرپرست خانوار شاغل در دستگاه‌های اجرایی و بخش غیردولتی اعم از مشمولان قانون کار و قانون تامین اجتماعی، بر اساس تقاضای کارکنان با حفظ حقوق و مزایا از ۴۴ ساعت به ۳۶ ساعت در هفته کاهش می یابد.

البته دولت هر ساله باید بودجه‌ای هزینه‌های مربوط به کاهش ساعت کاری این گروه را تامین کند. در غیر این صورت این موضوع اجرایی نمی باشد