در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من در حین تخلیه بار در فروشگاه دچار درد در ناحیه کمر شدم که منجر به پارگی دیسک و جابجایی مهره ۴ و ۵ شد که عمل جراحی انجام دادم .

صورت سانحه از طرف شرکت دارم که تایید شده، پزشکی قانونی تایید کرده و بازرس اداره کار ۱۰۰ درصد شرکت را مقصر کرده است.

آیا میتوانم به حق و حقوقم برسم(دیه) و آیا احتمالا چقدر دیه برام تعیین بشه ؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام طبق ماده ۶۵ کارفرما میبایست سریعا نسبت به حادثه دیده  اقدامات لازم را بعمل اورد وظرف سه روز اداری کتبا به اطلاع سازمان برساندوالته هزینه ای متقبل شود سازمان به ایشان پرداخت میکندوطبق ماده ۶۶اگر ثابت شودوقوع حادثه مستقیماناشی ازعدم رعایت مقررات حفاظتیاز طرف کارفرما باشدسازمان تمام هزینه ها را مربوط به معالجه وغراماتومستمری ها وغیره راپرداخته وطبق ماده ۵۰ از کارفرما مطالبه ووصول میشود اگر کارگر از کارافتاده کلی شود کارفرما معادل ۱۰سال مستمری برای حادثه دیده پرداخت ومستمری برای ایشان پرداخت میگرددوبا توجه به حادثه پیش امده سازمان مبلغ مورد مطالبه را از کارفرما طلب میکند...ایمانی