در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
۱۴ سال سابقه بیمه دارم . ازدواج کردم‌ و باید به خارج از کشور مهاجرت کنم. میخواهم بیمه خود را ادامه دهم . الان مشنول بیمه مشاغل آزاد قرار میگیریم یا باید خود را بیمه اختیاری کنم؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بیمه اختیاری یا همان خویش فرما قابل اقدام برای خواسته شما میباشد عدم حضور شما نیز در تمدید قرارداد با تامین اجتماعی اشکالی ایچان نمی نماید