در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام آیا ادامه بیمه مشاغل سخت و زیان اور را میتوان با بیمه مشاغل آزاد یا اختیاری ادامه داد و سابقه بیمه های سخت برایم همان یک سالو نیم حساب میشود با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بلی میتوانید در قالب مشاغل آزاد ادامه دهید و کافیست به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی محل سکونت خودتون مراجعه فرمایید ضمنا اگر راننده باشید (برون شهری و درون شهری) و یا مدرک فنی حرفه ای داشته باشید میتوانید از خدمات سازمان تامین اجتماعی در کاهش حق بیمه پرداختی استفاده فرمایید

سابقه کار در مشاغل سخت به ازای هر یک سال یک سال و نیم محاسبه میشود