در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
سلام پدر من هردو زانوی خود را تعویض مفصل کرده و دیسک کمر خود ر ایکبار عمل کرده و باید دوباره عمل شود ...زمین گیر شده است وحدود یک سال است که استراحت پزشکی دارد و نزد شورای پزشکی نیروهای مسلح مریض صعب العلاج شناخته شده ودفترچه اش کد بیماری های خاص دارد ولی بااین ها کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی از کارافتاده اش نکرده اگر به دیوان عدالت شکایت کنیم امیدی هست؟؟؟؟؟؟
توسط (140 امتیاز)
بله میتوانید اما اگر  ورود حکم رای دیوان  یعنیورود مجددبه کمیسبون پزشکی میدهد  واین زمان بر است پس بهتر است خودتان مجددا با مجوز پزشکی به کمیسبون پزشکی مراجعه کنید  چون کمیسیونها  وپزشکان خود را مستقل میدانند  مگر ایراد پزشکی ویا قانونی داشته باشید  واگر حق با شما باشد ولی عدالتی نیست
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام ۰۰۰ میتوانید شکایت کنید و احتمال زیاد رای دیوان این است که پس رای بدوی و تجدید نظر مجددا پدر شما را به کمیسیون پزشکی هم عرض ارجاع بدهند ولی بی فایده است