در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام وعرض ادب

بنده درسال 1385 عمل باز قلب انجام داده ام شغلم نانوایی هستش وسابقه بیمه ای 19 سال غیر متوالی دارم اکنون بعد از حدود 11 سال بعد از عمل قلبم توان کار کردن از من صلب شده چندین بار به خاطر قلبم در بیمارستان بستری شده ام برای ازکار افتادگی اقدام کرده ام من رو از کار افتاده نکردند اعتراض کردم فایده ای نداشت

 حالا می خوام بدونم میتونم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم یا نه ممنون میشم اگه باسخ بدین
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می توانید . در صورت  تائید دیوان عدالت اداری پرونده برای بررسی مجدد به کمیسیون پزشکی همعرض ارسال می گردد .

با تشکر