در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بنده سه سال در یک شرکت عمرانی کار کردم که محل کارم در پروژه واقع در نظرآباد البرز بوده, ولی سال آخر بر حسب نیاز شرکت به بنده , من را به پروژه دیگری واقع در کرج فرستادن, اکنون با من قطع همکاری کرده و قصد تسویه حساب دارند,

 آیا بابت یک سال آخر به من حق ماموریت تعلق خواهد گرفت یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرمحل کارشما فقط درنظرابادبوده ودرقراردادذکرگردیده ،تغییرعمده شرایط کارمجازنمی باشدویامیبایست موافقت شماجلب گرددیااینکه  برای اعلام نظرازمراجع ذیصلاح ماده26 قانونکار کسب نظرمی شد. لذاتغییرعمده درشرایط کار،هرگونه تغییراساسی درمواردبندهای ماده 10قانونکاراست وبایدبه گونه ای باشدکه عرفا" دروضعیت رابطه کاربه صورت مملوس وقابل توجه دگرگونی ایجادنماید. عدم موافقت شما درصورت عدم توافق اولیه دارای جایگاه قانونی است،اماپرداخت ماموریت درقانون پیش بینی نشده است مگررویه وعرف دیگری وجودداشته باشد