در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام
سوال در مورد ساعت رفت و برگشت ماموریت خارج از شهر هستش که چگونه حساب میشه
اگه با هواپیما بخوایم بریم شهرستان ایا زمان از حرکت منزل شروع میشه یا از پرواز یا...
ممنون میشم یه توضیح کامل در مورد زمان رفت امد ماموریت ها بدید
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - با عنایت به تعریف ماده 46 قانون کار (ماموریت ) ، به موردی اطلاق میشود که کارگر برای انجام کار حداقل 50 کیلومتر از محل کار اصلی خود دور شود و یا ناگزیر باشد حداقل یک شب درمحل ماموریت توقف نماید. لذا ملاک احتساب آن بعد مسافت و دوری از محل کار اصلی خواهد بود و زمان حرکت تعیین کننده آن نخواهد بود وبلکه رعایت 50 کیلومتر دوری از محل کار یا شهر محل کارتعیین کننده است.