در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

می خواستم بدونم که اگر ماموری 8 ساعت در روز کار کند آیا طول زمان برگشت مامور از مقصد به محل اعزام مامور که گاها در کار ما زمان زیادی می باشد جزو اضافه کار در ماموریت محسوب میشود یا نه؟

سوال دوم اینکه اگه ماموری باید صبح شنبه ماموریت خود را شروع کند اما بنا به در خواست شرکت روز جمعه (چه قبل از ظهر چه بعد از ظهر) شروع به حرکت کند تا از ابتدای روز شنبه ماموریت کاری خود را شروع کند روز جمعه جزو تاریخ شروع ماموریت حساب میشه یا شنبه؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
1- در قانون کار چیزی در خصوص اضافه کاری در مأموریت پیش بینی نشده و این موضوع بستگی به توافق طرفین دارد.

2- فوق العاده مأموریت روزانه می باشد. یعنی تاریخ حرکت و تاریخ برگشت و رسیدن به محل کار هر دو شامل حق مأموریت میشوند.