در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
راننده شرکت یک یا دو روز در هفته مدیر شرکت را از دفتر مرکزی تهران به محل کارخانه در استان گیلان میبرند. و بیشتر شب بر میگردند (ساعت حرکت 5:30 ساعت بازگشت 1 بامداد) ماموریت و اضافه کاری ایشان چگونه باید محاسبه شود؟ (ساعت کار عادی شرکت از 8:30 الی 17) است.

همچنین در مواردی که شب می مانند و فردا صبح به تهران باز میگردند نحوه محاسبه ماموریت و پرداخت چگونه است؟

لازم به ذکر است حقوق ایشان به صورت حقوق پایه + پرداخت اضافه کاری و ماموریت توافق شده است.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به ماهیت شغل راننده ، اگر توافق شده که اضافه کاری و مأموریت پرداخت شود ، بایستی با در نظر گرفتن تاریخ رفت و تاریخ برگشت ، حق مأموریت لحاظ شده و کارکرد مازاد بر 7:20 نیز به عنوان اضافه کاری منظور شود.