در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام ، محاسبه حقوق 4 کارگر در سال 96 با توجه به افزایش حقوق به این شکل حساب شود آیا صحیح هست ؟
حقوق سال 95 هر کدام ماهیانه 4 میلیون تومان
حقوق سال 96
(3*30*6768)+(3*1/12*40000000)

سوال دوم
با یک پیمانکار قرارداد منعقد شده که این پیمانکار برای انجام کار محوله با تعدادی راننده خودش قرارداد بسته ( با هر راننده یک قرارداد) حالا آیا در صورت وضعیتی که پیمانکار برای ما میفرستد اون بخشی که مربوط به دستمزد این راننده ها هست هم شامل افزایش حقوق میشود ؟ ما افزایش حقوق رو برای پرسنل پیمانکار لحاظ کردیم آیا برای این رانندها هم ما باید در صورت وضعیت پیمانکار افزایش رو لحاظ کنیم ؟

با تشکر و سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

خیر روش محاسبه شما اشتباه است می بایست افزایش سالیانه صرفا برای هر بیمه شده جداگانه محاسبه شودودر صورت یکسان بودن پاسخ بدست آمده را به دیگران تعمیم داد.

موفق باشید