در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
باسلام من با موتور سیکلت بودم تصادف کردم ماشین بهم زد مقصر شدم پام شکست گواهی نامه داشتم ولی بیمه نامه نداشتم.

اعتراض زدیم و هیئت کارشناسان دوباره منو مقصر کردن. خواستم ببینم هیچ راهی وجود ندارد که من بتونم دیه بگیرم؟

صندوق تامین خسارت های بدنی،نامه به رهبری،اخذ دیه از بیت المال لازم به ذکر است که اینجانب دارای سوابق درخشان تحصیلی و زیادی هستم.

در خصوص پرونده هم باید خدمتتان عرض کنم که رضایت دادم و پرونده مختومه شد ولی نه جریمه ای شدم نه چیزی
تضاضا مندم هر چه سریع تر پاسخ دهید.این سوال خواب و خوراک را از من دریغ کرده است

با سپاس
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در صورتي كه مقصر باشيد و بيمه نامه نداشته باشيد در تعهدات بيت المال و يا صندوق تامين خسارات نيست زيرا كه اين منابع براي شخص  ثالث مي باشند و نه خود مسبب حادثه