در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده راکب موتور سیکلتم.گواهی نامه ندارم.مادرم ترکم بوده که تصادف کردم،موتورم بیمه شخص ثالث داره،هیئت 5 نفره منو مقصر حادثه تشخیص دادن.

حالا با توجه به اینکه گواهینامه ندارم.میگن بیمه دیه مادرم رو میده ولی بعد از من ریکاوری میکنه.

خواستم بدونم آیا راهی هست که بیمه دیه رو بصورت بلاعوض بده؟

اگه کسی میتونه وکالت پروندمو بهش میدم،دیه ای که مشخص میشه با توجه به میزان دیه درصدی رو مشخص کنه که دیه رو بصورت بلاعوض برام بگیره.

در ضمن ساکن لرستانم.

ادمین: براساس قوانین سایت بیدبرگ، گذاشتن اطلاعات تماس مجاز نمی باشد.

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

گزفتن ديه  براي زيان ديده حادثه رانندگي كه مقصر فاقد گواهي نامه معتبر هست ، بصورت بلاعةض اصلا وجاهت قانوني ندارد و كسي كه چنين قولي بدهد فقط دنبال كلاهبرداري مي باشد

فقط شما مي تونيد به بيمه مراجعه كنيد و سعي كنيد با بيمه مصالحه كنيد