در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده هم عضو هیات مدیره بوده ام و هم کارمند شرکت .

بنده به عنوان کارمند شرکت قصد شکایت نزد اداره کار دارم ، بنده شکایت دیگری مبنی بر عدمدریافت  حق و حقوق خود به عنوان اعضای هیئت مدیره را نیز دارم .

آیا برای شکایت دوم خودم باید به اداره کار مراجعه کنم ؟ یا اینکه هر دو شکایت را میتوانم یکجا انجام دهم ؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

اعضای هیات مدیره بعنوان کارفرما محسوب وامکان پیگیری موضوع بعنوان کارمند برای شما وجود ندارد

موفق باشید