در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
سلام برادرم حدود ۱۰ سال پیش توسط شرکت ملی حفاری جذب شد

 منتها طی این مدت پیمانکار که هر دو الی سه سال عوض میشد فقط حقوقش را میداد از ۲۰ خرداد تا ۱۱ مرداد امسال در بیمارستان روانپزشکی اهواز بستری شد پس از ترخیص به شرکت مراجعه کرد اما گفتند بدلیل مصرف قرص اعصاب ادامه کار امکانپذیر نیست

از این بیمه هم به این راحتی او را از کارافتاده نمیکنه و شرکتی هم که فقط حقوقش را زیر نظر ملی حفاری میده میگه مشکلی نداریم فقط حفاری عذرش را خواسته.

برای شکایت از حفاری چون عدالت اداری طول میکشه بهتر نیست به سازمان بازرسی شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر ایشان بیمه تامین اجتماعی بوده نیاز به دیوان وبازرسی ندارد از طریق اداره کار شکایت نمایید