در دیوان عدالت اداری توسط (130 امتیاز)
با سلام
بنده با حکم نقشه بردار شاغل در یک سازمان غیر دولتی که از سازمانهای تابعه شهرداری میباشد شاغل هستم و به مدت 9 سال سابقه کار دارم ، سازمان مربوطه به صورت غیر دولتی و از نظر حقوقی سازمان تابعه شهرداری و حقوقی حقوق عمومی میباشد و بعد از 9 سال اقدام به اخراج اینجانب نمود که بعد از پیگیری و شکایت اینجانب در هیأت حل اختلاف اداره کار با 9 رأی مثبت اعضای هیأت حل اختلاف رأی قطعی به بازگشت بکار اینجانب داده شده اما سازمان مربوطه قصد فرجام‌خواهی حکم هیأت حل اختلاف را دارد و تا کنون به حکم بازگشت به کار اقدامی نکرده ،

 آیا یک سازمان غیر دولتی که تابعه شهرداری میباشد میتواند به دیوان عدالت شکایت کند نسبت به حکم هیأت حل اختلاف ؟ چه راهکاری برای بنده وجود دارد
 با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت تابعیت شرکت به قانون کار مرجع رسیدگی همان اداره کار میباشد و حق سازمان در جهت فرجام خواهی محفوظ اما رای صادره منطبق بر قانون بوده و اجتباب ناپذیر میباشد و جای دغدغه نگرانی وجود ندارد