در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
کارفرما با من قرارداد پیمانکاری بسته به طوری که در اون من متعهد شدم هیچگونه رابطه استخدامی ایجاد نشده و کلیه کسورات قانونی بر عهده منه . همچنین مقرر شده بود خودم رو بیمه خویش فرما کنم .

من مثل سایر کارمندان موظف بودم ساعت 7 صبح تا ساعت 14 در شرکت حضور داشته باشم و برام ساعات کار ثبت میشد . در این خصوص هم نامه دارم هم استشهادیه سایر کارمندان .

آیا با توجه به عقد قرارداد این شکلی مشمول قانون کار میشم و میتونم در خصوص بیمه و سنوات و عیدی و . . . ادعایی داشته باشم ؟

هزینه هایی که در خصوص بیمه خویش فرما انجام دادم چی میشه ؟ میتونم سوابق اونها رو به ماه های دیگه منتقل کنم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
صرفاً با ذکر این مطلب "رابطه استخدامی وجود ندارد" در قرارداد نمیتوان منکر شمول قانون کار شد. ضمن اینکه با توجه به شخصی بودن انجام کار و تبعیت دستوری از کارفرما ، اصل بر رابطه کاری می باشد و در صورت طرح شکایت ، تشخیص ان به عهده مراجع حل اختلاف اداره کار خواهد بود.