در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
با سلام

 اینجانب رای ماده ۱۴۸  گرفته ام ولی هنوز به تامین اجتماعی برای اجرای ان اقدام نکرده ام ایا چقدر وقت دارم تا ان را در تامین اجتماعی به واحد درامد ارجاع بدهم چون کارفرما در حال حاضر گفته است فعلا شما ان را در سازمان تامین اجتماعی قرار ندهید  متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام مشکلی در دیر یا زود بردن ان نمیباشدولی چرا بهانه برای خود درست کنید تازه اینکه شما رای رو به تامین اجتماعی ببرید فورا نمیپذیرن کلی وقت میبرد تا پذیرفته شود پس بهتره اقدام نمایید