در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام
در فیش حقوقی ما مبلغی بابت بیمه خانه و بیمه خانواده کسر میشود.که متاسفانه هیچ کس از مدیران  و کارمندان نمی داند که این بیمه چیست.
لطفا برای اینجانب توضیح بفرمائید این بیمه چیست و به چه درد می خورد ؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در این مورد می توانید به واحدهای اداری مالی یا رفاه کارکنان مراجعه کنید.

ممکن است خدمات گروهی نظیر آتش سوزی مسکونی، حوادث و عمر گروهی همراه با خانواده باشد. شرایط هر کدام را از واحدهای مربوطه جویا شوید تا در صورت لزوم بتوانید مطالبه حقوق نمایید.