در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
سلام من در نیروی انتظامی کار میکنم حدود 6 ماه پیش دخترم مرده به دنیا اومد

 میخاستم ببینم بیمه نیروهای مسلح یا بیمه خانه و خانونده مبلغی به من نمیدهند اگر میدهند چکار باید بکنم ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه عمر نیروهای مسلح فقط برای شاغلین هست و شامل اعضای خانواده نمیشود و در صورت بدنیا آمدن نوزاد بصورت مرده،هزینه ای بابت زایمان پرداخت نمیشه.

ضمنا بیمه عمر برای فردی هست که دارای شناسنامه می باشد و بدنیا آمده است.