در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
حقوق مشمول کسر بیمه من قبل از بیمه بیکاری 1،650،000 تومان بود و به من حدودا دو سال و خورده ای بیمه بیکاری تعلق گرفت حال میخواهم خودم را بیمه اختیاری کنم مبنای حقوق برای کسر بیمه چقدر میباشد و من 26 درصد چه مبلغی را باید به بیمه بابت بیمه اختیاری پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

چنانچه سابقه پرداخت حق بیمه بیشتر از 10سال باشد  ملاک محاسبه بیمه اختیاری براساس معدل دستمزد یکسال آخر اشتغال می باشد.

چنانچه سابقه پرداخت حق بیمه  کمتر از 10سال باشد  ملاک محاسبه بیمه اختیاری به انتخاب متقاضی بین حداقل و حداکثر دستمزد سال می باشد.