در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا مشاوره خارجی به صورت طراحی کارخانه مشمول بیمه است؟

 اگر هست آیا داشتن قرارداد و یا ارائه فاکتور از سوی مشاور تفاوتی در میزان بیمه دارد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

قرارداد خارجی طراحی کارخانه با مشاورین حقیقی و حقوقی مشمول بیمه میباشد و فرقی بین فاکتور و قرارداد نیست در صورتی که جهت مفاصا به شعب مراجه نمایند به ماخذ 15 درصد به اضافه بیمه بیکاری محاسبه میگردد و در صورت حسابرسی دفاتر باشد در صورتی گروهی بودن به ماخذ 15 درصد و در صورت انفرادی به ماخذ 30 درصد با رعایت سقف دستمزد جهت افراد حقیقی محاسبه میگردد.