در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
دانشجویی مدتی برای کار یاد گرفتن کار دفتر مهندسی می آمد حالا رفته شکایت کرده من 8 سال حقوق ومزایا می خوام

 من هیچ قراداد کاری نداشتیم من هم برا خرج تحصیل به اون کمک می کردم و مدرکی هم ندارم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
کارکردمبهم میباشد ، عنوان شغل فرددربرقراری رابطه به موجب ماده 157 قانونکاردرتبعیت حقوقی واقتصادی مهم نمی باشدبلکه دراحراز رابطه عنصردستورکاروپرداختی ملاک است که شمابایستی استنادهای لازم رابه مراجع ارایه نمائید.مضافا" اینکه 8سال فردبعنوان دانشجو بخواهدبدون دریافت حق الزحمه ارتباط کاری داشته باشدجای سوال است ، دقت لازم دراین زمینه رامی طلبد.