در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من کارم حسابداری تقریبا کل مدت زمان ساعت کاریم پشت میز نشستم. هم مهره های گردنم درد میکنه و هم کمرم. کمرم به تشخیص دکتر مشکل دیسک داره اما گردنم هنوز مراجعه نکردم.

درد کمر و گردنم طوری که گاهی اوقات از درد شبها نمیتونم بخوابم حتی با قویترین مسکنها دکتر گفته حتما نیاز به استراحت دارم. اما چون کارم شرکت خصوصی مدت طولانی نمیتونم مرخصی بگیرم احتمال داره اخراج شم
خواستم بدونم میتونم از بیمه بیکاری یا از کار افتادگی استفاده کنم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس تبصره 1ماده92قانونکارچنانچه باتشخیص شورای پزشکی نظرداده شودفرمعاینه شده مبتلایادرمعرض بیماری است کارفرمامکلف است براساس نظریه پزشکی بدون کاهش حق السعی درقسمت مناسب کارفردراتعیین نمایددرصورتی که قسمت مناسب کاردرکارگاه وجودنداشته باشدبه موجب رای مراجع حل اختلاف اگربیکاری بدون میل واراده باشدبیمه بیکاری قابل برقراری است .شرایطکارافتادگی براساس قانون تامین اجتماعی است که به نظرپزشک متخصص وشواری پزشکی بستگی دارد