در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
نمایش از نو توسط
راننده وانت نیسان با هشت سابقه در یک شرکت هستم  که بار اهن وغیره....جابجا وبه تنهایی تخلیه میکنم. در اثر سنگینی کار دچار دیسک کمر شدم ودر بیمارستان تامین اجتماعی عمل جراحی کردم.

 شرکت بیمه حداقل برایم رد کرده و حق بیمه مشاغل سخت نیز پرداخت نکرده برایم و حتی برای سختی کار هم معرفی نکرده تا به حال . میخواستم بدانم بنده با این شرایط و دارای نوزده سال سابقه کلی بیمه از مزایای بازنشستگی یا از کار افتادگی میتوانم استفاده کنم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بیمه تامین اجتماعی برای دیسک کمر کارافتادگی کلی نمیدهد اما شما بهتر است با یه نامه از پزشک مبنی بر عدم توانایی کار به تامین اجتماعی ببرید تا به کمیسیون ارجاع شوید ولی نظر کلی با پزشکان کمیسیون است که با کارافتادگی شما موافقت کنند یاخیر