در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام شغل من گچ کاریه و چهار سال بیمه واریز میکنم .دیسک کمر دارم .حتی معافیت سربازی برای دیسک گرفتم .ایا میتونم از کار افتادگی بگیرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شرایط ماده ۷۶رو داشته باشید میتوانید به کمیسیون کارافتادگی ارجاع داده شوید واین ماده میگوید از شروع بیماری تایکسال قبل سه ماه سابقه ومجدداز تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشید میتوانید در کمیسیون شرکت نمایید اما برای دیسک کمر احتمال کارافتادکی کلی کم است