در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من استخدام شرکت انفورماتیک گسترش بودم که کار خدمات الکترونیک بانک صادرات را انجام میداد

 بدین صورت که نصب و فعالسازی و آموزش خدمات اینترنتی بانک به مشتریان بانک بر عهده ما کارکنان شرکت بود و شرکت ۳ماه ۳ماه با ما قرارداد می بست و عنوان کار ما 'پروژه ترویجگری بانکداری الکترونیکی بانک صادرات' بود.

با این تفاسیر که کار ما پروژه بود آیا اینک که بعد از ۵ دوره ۳ماه که با ما قرارداد بستن و بعد از گذشت سه ماه آخر گفتند که دیگر به شما نیاز نداریم آیا بیمه بیکاری شامل ما میشود یا نه؟
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
داشتن سابقه بیمه یکسال درکارگاه درقراردادموقت شرط لازم برای برقراری بیمه بیکاری است پس ازاتمام قراردادولحاظ فرجه زمانی می توان به اداره کارمراجعه وفرم درخواست بیمه بیکاری راتکمیل نمودوکمیته موضوع مذکوربااعلام نظرمی تواندنسبت به برقراری اقدام نماید.