در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بعد از 11 سال کارمندی ، به من حکم دادند که خود را به نگهبانی معرفی نمایم.

قانون کار میگوید کارفرما نمی تواند گروه یا طبقه کارگران را به سلیقه خود تغییر دهد واین کار تخلف محسوب می‌شود.

حال اگر چند روزی به نگهبانی بروم و بعد شکایت کنم ، آیا شکایتم مورد قبول است یا خیر ؟

 یا باید بدون قبول این پیشنهاد ، شکایت کنم ؟

 ممنون.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
تغییرعمده شرایط کارمجازنمی باشد.  درکارگاههایی که دارای طرح طبقه بندی مشاغل هستند ففقط کارگررادرگروه همطرازباپیشنهادکارفرما وتصویب کمیته طرح طبقه بندی مشاغل جابجاکردتنزل درمشاعل گروه شغلی ممنوع میباشد. عدم قبول شغل مشابه ممکن است تبعاتی درپی داشته باشدبه نظرمیرسدمشورت بیشتریاهماهنگی بااداره کاربه  شما کمک خواهدکرد