در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من در محل کار پروژه به علت سرگیجه و خون دماغ شدن به روی زمین افتادم و دماغم شکسته.  فورا روز بعد گزارش حادثه رو نفر اداری شرکت به بیمه مربوطه اطلاع دادن و قرار براین شد که از بیمه به شعبه بیمه محل پروژه نامه بفرستن و بیمه محل پروژه جهت تحقیق تشریف بیارن که تا الان که ۱۰ روز گذشته خبری نشده.

میخواستم بدونم کی میان بلاخره.چقدر زمان میخواد و من هنوز اقدامی جهت درمان بینی انجام ندادم.

 آیا بیمه از بنده اسنادی میخواهد یا خود بیمه معاینه پزشکی دارد؟ و هزینه درمان شکستگی دماغ یا بینی چقدر می باشد؟ و در کل خوردن زمین جز بیمه محسوب می شود یا خیر؟

 ممنون میشوم که جوابمو کامل بدهید.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حادثه در حین کار رخ داده است ولی اینکه از محل کدام بیمه نامه،  خسارت را می خواهید ؟

بیمه تامین اجتماعی؟

حوادث فردی و گروهی؟

بیمه مسولیت کارفرما در قبال کارکنان؟