در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
از انجایی که در صورت اشتغال یافتن و  رد شدن بیمه از طرف کارفرما دوم ،بیمه بیکاری قطع میشود .

آیا الباقی ماه های باقی مانده پس از اینکه از طرف کارفرما دوم هم بیکار شویم پرداخت میشود ؟
در صورت پرداخت به همان میزان قبلی پرداخت انجام میشود و یا براساس حقوق کارفرما دوم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام

در صورت اشتغال بیمه بیکاری لغو ودر صورت اشتغال و اخراج باید با رای اداره کار مشروط به اینکه زیر یک سال باشد اقدام به برقراری بیمه بیکاری نمایید و در صورت برقراری مدت دریافتی از مدت تعلق یافته کسر و الباقی به شما برقرارمیگردد