در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سوال اول اینکه :
در حال حاظر از حقوق و مزایای بیمه بیکاری استفاده میکنم.اگر در تاکسی اسنپ نام نویسی کنم ، و مشغول به کار شوم ، حقوق و مزایای بیمه بیکاری من قطع میشود؟؟
و سوال دوم هم اینکه:
اگر از بیمه تاکسی رانندگان آژانس استفاده کنم تاثیری روی حقوق و مزایای بیمه بیکاری داره؟؟؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اشتغال به کارموجب قطع بیمه بیکا ری درصورت اطلاع تامین اجتماعی یااداره کارمیگردد،بیمه بیکاری منوط به پرداخت سهم بیمه بیکاری به تامین اجتماعی است بنابراین همزمان با دریافت بیمه بیکاری اشتغال درتاکسی رانی می تواند دردسرایجادنماید