در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من حدود سه سال در شرکتی کار کردم که قرارداد را به صورت سه ماهه تنظیم و در پایان ماه سوم جهت امضا کردن نیروها تهیه میکرد و بعد از امضا گرفتن هیچ نسخه ای به کارگر داده نمیشد, اما در این شش ماه نخست سال ۹۶ هیچ قراردادی داده نشده و امضا نکردم, و حالا در پایان ماه ششم به صورت ناگهانی به من اعلام کردن که احتیاجی به من ندارن و باید تسویه کنم.

اما فقط حقوق ماه های اول و دوم به بنده پرداخت شده و ۴ ماه بعدی پرداخت نشده, شرکت هم قصد داردچند ماه دیگر حق و حقوق من را پرداخت کند

آیا راهی هست بتوانم زودتر بگیرم یا جریمه تاخیر تسویه حساب به من تعلق خواهدگرفت؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اینکه شمادارای قراردادموقت بودید ودرشش ماه آخرانعقاد قراردادی صورت نگرفته بلااشکال میباشد، حتی قابل بررسی درمراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارمیباشدکه ممکن است براساس درخواست شمابازگشت به کارصادرنمایند مضافا" طرح شکایت دراداره کاروتقاضای حقوق ومزایا درصورت عدم پرداختی توسط کارفرماازراه حل های قانونی است که جرایم دراین خصوص متصورنمیباشد.