در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من 4 سال سابقه كار دارم . ذخيره مرخصي استفاده نشده فقط براي 9 روز است يا براي هرسال 9 روز جداگانه محاسبه ميشود كه تاكنون پرداخت نشده ؟؟

درحال حاضر 3ماه باردارم  به دليل شرايط خاص قادر به ادامه كار نيستم .اكر شركت نامه عدم نياز به همكاري ندهد ايا ميتوانم از بيمه بيكاري استفاده كنم ؟؟؟

در قرارداد شركت ساعت كاري 8 تا 4.30 و براي 5 شنبه ها تا 1.30 است . ايا براي ١ساعت اضافه كار ميتوانم شكايت كنم يا چون در قرار بوده امكان ندارد ؟؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
مرخصی برای هرسال 9روزقابل دخیره است

چهارهفته 176 ساعت میباشد،بیشترازآن اضافه کارمحسوب میگردد،صمنا40 دقیقه ناهارونمازقابل کسراست ساعت مفید7/20 میباشد