در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
چندماه پیش از طرف نیروی انتظامی رفتیم ماموریت موقع برگشت تصادف کردیم اسیب جدی دیدم شکایت کردم از  راننده اما چند روز بعد رضایت دادم. بعد گفتند برای بیمه ناجا نیاز به کروکی است اما صحنه بهم خورده بود چون در حین ماموریت بود. دوباره رفتم دادگاه و رضایتم را پس گرفتم اما گفتند نمیشه ولی باز هم درخواست نوشتم چند روز بعد درخواستم رد شد. دوباره اعتراض زدم این بار رفت  شعبه جزایی و  دیروز پیامک ابلاغیه امد که اعتراضم رد شد.

حالا من برای دریافت بیمه از طریق سازمان ناجا نیازمند کروکی هستم باید چکار کنم؟؟

 و اگر نیاز به نوشتن درخواست است چی باید بنویسم؟؟؟

 لطفا سریعتر پاسخ دهید. تشکر
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
درخواست کروکی باتوجه به شکایت شاکی تنظیم می شود، شما که رضایت دادین یعنی شکایتی ندارین ، پس کروکی هم تنظیم نمی شود.
موفق باشید