در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من 6 سال تخفیف عدم خسارت بیمه آسیا دارم اما هفته قبل از پشت با یک خودرو تصادف کردم که خودروها آسیب ندیدند اما راننده خودرو جلویی اظهار کرد که کتفم بدجور درد میکنه و چون ماشینها باعث راه بندان شده بود اونها رو کنار خیابون پارک کردیم و با ۱۱۰ و اورژانس تماس گرفتیم

 افسر راهنمایی گفت که چون صحنه به هم خورده کروکی نمیشه کشید و افسر ۱۱۰ صورتجلسه نوشت و راننده آسیب دیده هم برای اینکه ماشینها پارکینگ نرن رضایت داد.اما چند روز بعد با من تماس گرفتن که عکس ام آر آی گرفتم و دکتر گفته باید عمل بشه حالا رفتن دادگاه شکایت کنند

 حالا میخاستم ببینم باید چکار کنم.آیا مشکلی برای دریافت دیه چون کروکی نداریم وجود نداره؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام‌
نسبت به گزارش  ۱۱۰  که در زمان تصادف گزارشی  تهیه شده  میتوانید اقدامات لازم صورت  گیرد
اما کاری که شما در حال حاضر باید انجام دهید به شرکت بیمه آسیا  خ استاد نجات الهی  کوچه بیمه   ساختمان خسارت های بدنی   اعلام خسارت نمایید
 و بعداز آن منتظر نامه دادگاه باشین  مشکلی جهت پرداخت خسارت  نخواهید داشت  .همچنین اگر نیاز به کروکی باشد با توجه به  دستور قاضی  کروکی فرضی نسبت به گفته های  شما انجام خواهد شد توسط کارشناسان .
پاینده باشین و سلامت