در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

بنده 14 این ماه با یک موتوری که کنار اتوبان پارک کرده بود و در حال تعمیر موتور دیگری بود برخورد کردم که متاسفانه باعث جرح تعمیرکار موتور شد وسیله نقلیه که با آن رانندگی میکردم برای کسی بود و از اقبال بدم 1ماه از بیمه اش گذشته بود که خود صاحب ماشینم نمیدونست ماشین الان پارکینگه و کروکی 50-50هستش.

لطفا راهنمایم کنین چیکار باید بکنم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که از تاریخ بیمه نامه شما یک روز هم گذشته باشه نمیتوان از ات استفاده کرد

ولی شما  میتوانید خسارات را از صندوق تامین خسارات های بدنی دریافت کنید و بعدا بصورت اقساطی  از شما استرداد خواهد شد