در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

 من تصادف کردم و پنجاه پنجاه شدیم من فقط بیمه شخص ثالث دارم ولی طرف رو نمیدونم چه بیمه هایی داره من کمرم و طحالم مشکل پیدا کرده و سه جام بخیه خورده.

 آیا به من برای کمر و طحالم دیه تعلق میگیره؟؟؟ اگه میگیره چقدر؟؟  اگه من صد درصد مقصر بشم دیه تعلق میگیره؟؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
درصورتی که شما ۵۰ درصد مقصر باشید، ۵۰ درصد دیه شما را شرکت بیمه طرف تصادف پرداخت میکند و ۵۰ در صد هم میتونید از شرکت بیمه خودتون مطالبه نمایید ( راننده مقصر ) ، درصورتی که کلا مقصر باشید ، باید از شرکت بیمه خودتون خسارت را مطالبه فرمایید، میزان دیه با نظر کارشناسی پزشکی قانونی مشخص میشود.
موفق باشید